Pazi sarmasi tarifi

Pazı Sarması tarifi
Etli pazı sarması
Prinçli pazı sarması

Geçen gün eşimin isteği üzerine ilk defa pazı sarması tarifi yaptım. Netten bazı arkadaşlarımın yardımı ile sarmalarımı yaptım. Bu sefer prinçli yaptım ama bir dahaki sefer bulgurlu yapacağım.



Pazı sarmasının en önemli püf noktası pazıları sıcak suya bir daldırıp çıkarmak fazla bekletilirse çok yumuşuyor ve sararken yırtılıyor. Tecrübeyle sabittir. :)
Birde pazı çok kolay piştiği için içinizi mümkünse kavurarak yapmanız.




Gerisi normal yaprak sarma gibi yapılıyor.

Kıymalı yaprak sarma tarifim için Tıklayınız



Afiyet olsun.



Pazı Sarması tarifi
Etli pazı sarması
Prinçli pazı sarması

0 yorum:

Yorum Gönder