- 125 gr light labne peyniri
- 1 çorba kaşığı bal
- 125 gr light yoğurt
- 1 adet şeftalı
- 150 gr frambuaz
- 4 kedidili bisküvi
- Yarım su bardağı maden suyu
Yapılışı :
Frambuazları yıkıyoruz ve blendere alarak yarım su bardağı maden suyunu ekleyip püre haline getiriyoruz. Şeftaliyi ince ince dilimleyerek teflon tavada 1 kaşık su ile hafif pişiriyoruz. Peynir bal ve yoğurdu frambuazlı karışıma ekleyerek çırpıyoruz. Bisküvileri iri iri ufalayıp 2 servis kasesine paylaştırarak üstüne hazırlamış olduğumuz frambuazlı karışımı ilave ediyoruz. Nane yaprakları ve şeftali dilimleriyle süsleyerek buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletelim ve servise sunalım. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder