Meyveli Tramisu Tarifi

Meyveli Tramisu
Meyveli Tramisu
Malzemeler :

  • 125 gr light labne peyniri
  • 1 çorba kaşığı bal
  • 125 gr light yoğurt
  • 1 adet şeftalı
  • 150 gr frambuaz
  • 4 kedidili bisküvi
  • Yarım su bardağı maden suyu
Yapılışı :

Frambuazları yıkıyoruz ve blendere alarak yarım su bardağı maden suyunu ekleyip püre haline getiriyoruz. Şeftaliyi ince ince dilimleyerek teflon tavada 1 kaşık su ile hafif pişiriyoruz. Peynir bal ve yoğurdu frambuazlı karışıma ekleyerek çırpıyoruz. Bisküvileri iri iri ufalayıp 2 servis kasesine paylaştırarak üstüne hazırlamış olduğumuz frambuazlı karışımı ilave ediyoruz. Nane yaprakları ve şeftali dilimleriyle süsleyerek buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletelim ve servise sunalım. Afiyet olsun. 

0 yorum:

Yorum Gönder